پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024

مدير اجرایي حوزه علميه خراسان تصریح كرد:عملكرد ناشايست غربي‌ها و سياست توهين آميز آنان نسبت به مقدسات اسلامي، ناشي ازهراس آنان از فراگيري نهضت بيداري جهان اسلام است.

 به گزارش سرويس استان‌هاي مركز خبر حوزه، حجت الاسلام و المسلمين اکبر فرجام، طی سخنانی در نشستي با برترين هاي كشوري در رشته هاي قرآني و ورزشي دفتر امور اهل سنت استان هاي خراسان، با بيان اين كه بايد قرآن را از مهجوريت درآورد،از سياست توهين غربي‌ها نسبت به مقدسات اسلامي و به ويژه آخرين مورد آن يعني اهانت به قرآن كريم در افغانستان ابراز تأسف و انزجار كرد و گفت: اين عملكرد ناشايست، ناشي از فراگيري نهضت بيداري جهان اسلام است.

وی افزود:مطمئناً عناصر متجاوز و جسور آمريكايي در افغانستان همانند شوروي شكست خواهند خورد.

مدیر اجرایی حوزه خراسان همچنین تأكيدكرد: وظيفه امروز حوزه هاي علميه،تربيت حافظان قرآن با تأكيد بر تدبير و ارائه عملي، رفتاري و اخلاقي آموزه‌هاي ديني به جامعه است.

اين استاد حوزه و دانشگاه در ادامه با بيان این كه هر نظام سياسي مبتني بر نظامي ارزشي است كه اگر از نظام سياسي گرفته شود،امكان دوام و بقاء وجود نخواهد داشت، افزود: امروزه در نظام سرمايه‌داري غرب به اكثريت جامعه باورانده شده كه سرمايه و بهره‌مندي هاي دنيايي نشانه ارزش انساني است.

دبير شوراي برنامه ريزي مديريت حوزه علميه خراسان با اشاره به حديث «اشراف امتي حمله القرآن و اصحاب الليل» اظهارداشت: بر اساس اين فرمايش، شب زنده داران و حاملان قرآن، اشراف امت و داراي ارزش بالاتري نسبت به سايرين هستند.

وي با اشاره به آيه «وَ قالَ الرَّسُولُ یا رَبِّ إِنَّ قَوْمِی اتَّخَذُوا هذَا الْقُرْآنَ مَهْجُوراً »، ابرازداشت: بنابراين،قرآن كريم بر سه وظيفه قرائت، تدبير و عمل به اين كتاب الهي، تأكيد نموده است.

حجت الاسلام و المسلمين فرجام با بيان اينكه انسان مسلمان در هر حالي كه باشد بايد به قرائت قرآن اهتمام ورزد، وظيفه حافظين قرآن كريم را انس دادن بيشتر مردم با اين كتاب آسماني عنوان و خاطر نشان كرد: در واقع، قرآن كريم، سخن خدا خطاب به مردم است كه بايد فرهنگ برقراري اين  ارتباط در جامعه ايجادشود.

وي با اشاره به تأكيد «افلا تدبرون من القرآن»،گفت: علاوه بر تدبر كه همان توجه به باطن است، شرط قرآني بودن يك جامعه، عمل به دستورات آن است؛ زيرا در جامعه اي قرآني و حكومتي اسلامي بايد آموزه‌هاي ديني و قرآني به متن اجتماع انتقال يابد.

مدير اجرائي حوزه علميه خراسان تصريح كرد:در اين صورت، بسياري از مفاسد، انحراف‌ها، افراط و تفريط‌ها از بين مي‌رود و محبت،مهرورزي و صفا در بين افراد بيشتر مي‌شود.

وي با اشاره به شخصيت قرآني مقام معظم رهبري و شاگردي خود در دروس تفسير معظم له در مشهد، اظهار داشت رهبر معظم انقلاب پس از پيروزي انقلاباسلامي نيز علي‌رغم كار زياد، هميشه از نشست‌هاي قرآني استقبال نموده و بر رشد اين فرهنگ تشويق و تأكيد داشته‌اند.

گفتني است، دفتر امور اهل سنت استان هاي خراسان رتبه نخست قرآني در سطح كشور را كسب نموده است.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha